Om Visma Finance

Finansiering som förverkligar småföretagandet

Finansiella tjänster direkt i ditt bokföringsprogram

 

Vi på Visma Finance har bestämt oss för att revolutionera finansiella tjänster för småföretagare. Vi erbjuder dig ett smidigt sätt att nyttja finansiella tjänster för att möjliggöra tillväxt och stötta när det behövs.

Oavsett om det handlar om att ta företagslån eller sälja din faktura så ger vi erbjudanden proaktivt. Det innebär att du slipper ansöka om att nyttja våra finansiella tjänster. Istället berättar vi för dig vad ditt företag kan låna har eller om fakturan går att sälja. Sedan får du avgöra om du vill nyttja erbjudandet.

Du når våra finansiella tjänster direkt i ditt bokföringsprogram, allt för en så smidig upplevelse som möjligt och inget krångel för dig.

Vi kan ge dig erbjudanden om finansiella tjänster proaktivt eftersom vi redan känner dig. Du har gett Visma förtroendet som leverantör till ditt bokföringsprogram.

Fantastiskt nog har 700 000 småföretag gett Visma förtroendet att leverera bokföringsprogram till sin verksamhet. Det gör att vi kan hålla låga priset för dig som småföretagare då vi inte behöver spendera miljoner på marknadsföring eller säljare. Vi kräver inte heller någon dyr handläggning eftersom våra tjänster är automatiserade.

De pengarna du sparar vill vi att du ska använda till att förverkliga ditt småföretagande!För att kunna erbjuda dig som småföretagare den bästa upplevelsen så hanteras hela kedjan av bolag inom Visma. Allt från bokföringsprogrammet du jobbar i, automatisk bokföring av försäljningen och fakturautskick till support sker via Visma.

Du ska uppleva en känsla av enkelhet och trygghet i hur vi behandlar din data. Detsamma gäller när du behöver stöd eller har frågor, vi erbjuder dig och din kund en och samma punkt oavsett fråga. Det gör att vi kan garantera dig en upplevelse i världsklass.

 

Vill du få hjälp med finansiering direkt i ditt bokföringsprogram?

Redan nu kan vi erbjuda dig att få Betalt Direkt för dina fakturor och minska din administration.

Få Betalt Direkt 

Har du förslag om förbättring?

Vi strävar hela tiden efter att förenkla ditt småföretagare och är därför mån om att ta emot tips!

 

Support

Det kan uppstå frågor, det vet vi alla. Därför har vi samlat de vanligaste frågor och svaren på våra supportsidor. Oavsett om du har frågor om Visma Betalt Direkt eller varför du fått en faktura från Visma Finance så hittar du svaren.

Support för Visma Betalt Direkt

Till vår fakturasupport