Se vad ditt företag kan låna direkt - ingen ansökan

Företagslån ska vara enkelt. Du som driver företag har inte tid att gå till banken för att diskutera dina affärsplaner och kalkyler inför framtiden. Du har inte heller tid att vänta på att få besked om ifall du kan låna det belopp du behöver.

Med företagslån från Visma Finance ser du direkt ditt låneutrymme. Ingen ansökan krävs utan vi presenterar för dig hur mycket du kan låna. Sen är det upp till dig att bestämma hur stor del av ditt låneutrymme du vill använda samt under hur lång tid framöver du vill betala tillbaka lånet.Företagslån aktiebolag

Visma Finance kan inom kort erbjuda dig med aktiebolag att ta företagslån. Som privatperson går det ofta att få någon form av lån till rimlig kostnad, medan du som småföretagare är förbisedd av storbankerna. Det vill vi på Visma Finance ändra på.

Vi bedömer ditt låneutrymme utifrån data från bland annat Bolagsverket. Det gör att vårt lån kan vara helt automatiserad, vilket minskar våra kostnader för manuell handläggning - vilket syn i våra avgifter. Allt för en så schysst lösning som möjligt för dig som driver företag.

Intresserad av finansiering?

Vi har inte lanserat företagslån ännu - men vi kan erbjuda finansiering i andra former. Kom i kontakt med en säljare hos oss så berättar vi mer.Företagslån snabbt

Genom att ta ditt företagslån från Visma Finance slipper du en hel del av det “vanliga” företagslån innebär. Du slipper söka lån på nätet, för att därefter ansöka om företagslån utan att få svar direkt. Ofta behöver du vänta på att en manuell bedömning ska avgöra hur mycket du får låna.

Visma Finance erbjuder dig företagslån med svar direkt. Genom att identifiera dig kan du direkt se ditt företags låneutrymme, anpassa belopp och betalningsvillkor flexibelt efter vad som passar dig samt slutföra lånet på 2 minuter. Smidigare företagslån än så hittar du inte!


Bästa företagslånet

Vad som är det bästa företagslånet för dig är svårt att säga utan att känna till dig och ditt företags förutsättningar. Det finns flera fördelar med ett företagslån från Visma Finance:

 • En schysst ränta baserad på dina förutsättningar
 • Företagslån utan säkerhet upp till en individuell nivå
 • Samla lån och krediter

Frågor om företagslån Visma Finance

Vem kan ta ett företagslån från Visma Finance?

I dagsläget kan aktiebolag ta lån.

Hur snabbt får jag pengarna?

Du får pengarna direkt när du tagit ditt lån. Vi betalar ut pengarna omgående till dig, där du beroende på din bank har pengarna tillgängliga antingen samma dag eller nästkommande bankdag.

Kan jag se exakt vad mitt lån kostar?

Ja, vi presenterar alltid direkt för dig vad lånet skulle kosta dig. Tryggt och tydligt, vilket är en viktig del av den goda relation vi har till våra kunder.

Får jag svar inom 24 timmar?

Ja, absolut får du det. Men varför vänta ett dygn på att få veta ifall du kan låna till ditt aktiebolag? Med Visma Finance får du svaret direkt, du ser ditt företags låneutrymme och du avgör själv hur mycket du vill låna.

Hur kan ni presentera ett skarpt erbjudande om vad jag kan låna på en sekund?

Genom att du identifierar dig så kan vi även se vilka företag du har koppling till, likt ägare eller sitter i styrelsen. Vi bedömer ditt företags låneutrymme direkt i realtid, helt utan att ta någon kreditbedömning som påverkar ditt företags eller din kreditvärdighet. Vi bedömer ditt företag på senast tillgänglig data för en så rättvis bedömning som möjligt.

Vart kan jag läsa allt om företagslån, finansiering och support?

Det finns en hel del att läsa om här om företagslån från Visma Finance, på vår supportsida kan du läsa allmänt om våra tjänster och ordlista som förklarar specifika ord.

Om jag inte vill ta ett företagslån, men behöver finansering - kan ni hjälpa mig?

Du kan även välja om du vill sälja dina fakturor direkt i ditt bokföringsprogram. Läs gärna mer om vår factoringtjänst här.Fördelar med företagslån från Visma Finance

 • Du vet vad du kan låna direkt
 • Flexibla villkor som du kan anpassa efter dina behov
 • Slutför lånet på 2 minuter
 • Lånet utbetalt nästa bankdag

Givetvis har vi gratis förtidslösen av lånet. Det gör att du kan känna trygghet och nyttja företagslånet efter behov - men även lösa lånet i förtid om du önskar det.
För vem passar företagslån från Visma Finance?

 • Aktiebolag som vill möjliggöra tillväxt
 • Aktiebolag som söker ekonomisk trygghet
 • Aktiebolag som vill sänka sin ränta för befintliga lån
 • Aktiebolag som vill samla lån och krediter

Du gör såhär för att ta företagslån

 1. Identifiera dig säkert med mobilt BankID
 2. Välj hur mycket du vill låna av ditt företags låneutrymme samt återbetalningstid.
 3. Välj om du vill börja amortera direkt eller amortera efter ett par månader
 4. Svara på ett par frågor. Du kan vara lugn, det går snabbt och du vet svaret på alla frågor.
 5. Signera lånet.

Nu är pengarna på väg till ditt företagskonto!

Anmäl intresse att vara pilotkund

 

Vill du börja sälja fakturor direkt i ditt bokföringsprogram, effektivisera din fakturahantering och samtidigt slippa risken för kundförluster?