Om Visma Finance

Finansiering som förverkligar småföretagandet

Inte om oss

Du läste rätt, det handlar inte om oss. Det handlar om dig och ditt företag.

 

Vi på Visma Finance brinner för att erbjuda dig som företagare hjälp att växa. Mindre företag har ofta oregelbunden fakturering, men löner och hyra ska betalas punktligt. Kanske behövs investeringar för att möjliggöra tillväxt eller för att anställa en till person? Vi vet att finansiering är ett problem många företagare brottas med och vi finns till för att göra vardagen för dig som driver företag enklare.

Finansiering anpassad för företag

Vi förstår att mycket händer under ditt år som småföretagare. Därför bedömer vi dig på dagsaktuell data istället för gamla bokslut. Det gör att vi vågar säga att vi känner dig som kund bättre än banken. Genom att se dina behov och finansiella ställning här och nu kan vi ge dig proaktiva erbjudanden anpassade för just dig. Vi vet att vi växer tillsammans med våra kunder, därför är din framgång som småföretagare grunden för vår framgång. Därför gör vi allt för att tillsammans skapa framtidens småföretagsfinansiering.

 

Vem är du?

    

Kontakta oss!

Oavsett vem du är ser vi fram emot att lära känna dig och höra om din vardag. Tillsammans kan vi förverkliga småföretagandet!

 

Kom igång med Visma Betalt Direkt du också!

Vill du kunna få Betalt Direkt för dina fakturor direkt i ditt fakturaflöde och dessutom minska din administration? Inga problem.

Om du inte använder Visma eEkonomi eller Visma Administration idag så behöver du komma igång med detta, det gör du på ett par minuter. För dig som redan har Visma eEkonomi och vill komma igång med kan logga in och leta upp Visma Betalt Direkt under Appar och Tillval.

Använder du Visma Administration aktiverar du tjänsten via Företagsinställningar - Min Sida/Internettjänster - Betalt Direkt.

Support

Det kan uppstå frågor, det vet vi alla. Därför har vi samlat de vanligaste frågor och svaren på våra supportsidor. Oavsett om du har frågor om att sälja fakturor eller varför du fått en faktura från Visma Finance så hittar du svaren.

Support för tjänsten Visma Betalt Direkt

Till vår fakturasupport