Om Visma Finance

Finansiering som förverkligar småföretagandet

Ett finansiellt företag från kod till kund

 

Visma Finance äger värdekedjan från kod till kund. Allt från de system som snurrar i bakgrunden till fakturahantering och din kundupplevelse ansvarar vi för. Det innebär att vi kan säkerställa högsta kvalitet sett till tekniska lösningar som är anpassade för att erbjuda småföretagare bästa upplevelsen och erbjudanden. Genom att våra kunder valt ett bokföringsprogram via Visma så kan vi skapa proaktiva erbjudanden anpassade efter de behov som finns just nu och i realtid bedöma våra kunders möjligheter.

 

Finansiering anpassad för småföretagare

Visma Finance är en snabbväxande och nytänkande aktör inom finansiering med fokus på småföretagare. Vi är ett finansiellt institut registrerade hos Finansinspektionen. Vi vill erbjuda våra kunder automatiserade digitala finansieringstjänster utan krångel och onödig administration. Tillsammans i en tät dialog med våra kunder skapar vi innovativa och trygga finansieringstjänster.

Visma Finance är en del av Vismakoncernen som är ett av Europas största IT-företag med 700 000 småföretag som kunder och 10 000 anställda. Det är därför ett naturligt steg för oss att nu erbjuda automatiserade finansieringstjänster direkt i våra kunders bokföringsprogram. Klicka här för att läsa mer om Visma i sin helhet.

Visma Finance har huvudkontor i Stockholm och IT-utveckling främst i Litauen. Vi är ett tjugotal personer med kompetens från både startups och seniora roller på storbanker med ett mål i sikte:

  • Förenkla småföretagares vardag inom det vi kan bäst – Finansieringstjänster!

Karriär

Vi på Visma Finance vill gärna lära känna dig som är nyfiken på nästa steg i din karriär och vara med på vår resa tillsammans med småföretagare.

Nyfiken att vara en del av resan?

Vill du vara med och hjälpa småföretag att växa och utvecklas? I så fall är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Visma Finance.

 

Behöver du hjälp med finansiering?

Vi kan nu erbjuda dig som småföretagare att få Betalt Direkt för dina fakturor direkt i ditt fakturaflöde.