Redovisningsbyrå

Var en rådgivare till småföretagare

Visma Finance söker samarbete med redovisningsbyråer

Att du som jobbar med redovisning och rådgivning förstår ekonomi är vi helt säkra på. Men för att kunna utveckla de erbjudanden vi ger dig och dina kunder behöver vi hjälp. Tillsammans så förverkligar vi småföretagandet och med hjälp direkt från redovisningsbranschen kan vi skapa riktigt bra finansiella tjänster.

Du vet vad som krävs

Som redovisningsbyrå är du en naturlig del av dina kunders verksamhet. Du vet vilka möjligheter som finns och vilka hinder som dyker upp på vägen.

De behov som finns för en småföretagare finns säkert även för fler. Du vet helt enkelt vad som krävs för att en finansiell tjänst ska vara anpassad för småföretagare. Vår kärnverksamhet är finansiella tjänster, men de ska ge så mycket mer än bara pengar.

  • Minskad administration
  • En bättre kundrelation
  • Proffsig fakturahantering från första utskick till eventuell påminnelse och inkasso

En möjlighet att växa tillsammans

Var med och bidra med erfarenhet som redovisningsbyrå. Väx i rollen som rådgivare genom att förstå våra finanisella tjänster bättre och bidra när vi tar fram nya tjänster. Genom att samarbeta kan vi utvecklas tillsammans. Det vinner alla på. Det hjälper småföretagarna att få finansiella tjänster som är anpassade efter dem och vi får nöjda kunder.

Kom i kontakt med oss!

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke