Betalt Direkt-logotype

Småföretagare

Finansiella tjänster som förverkligar ditt småföretagande

Det handlar om dig

Välkommen!

Det är inte alltid man är i centrum, allra minst som småföretagare när tusen saker ska göras samtidigt.

Hos oss är det du som är stjärnan, det handlar om dig som småföretagare.

 

Att driva företag kan vara svårt.
Att använda finansiella tjänster ska vara lätt.

 

Finansiella tjänster för alla småföretagare

Du som småföretagare är har mycket att stå i, saker ska falla på plats och det kräver hårt jobb. Vissa saker är det roligaste du vet medan annat är ett nödvändigt ont i brist på bättre lösningar. Vi på Visma Finance vill att du ska kunna fokusera på det du brinner för. Därför erbjuder vi finansiella tjänster som ska revolutioner småföretagares vardag.


För dig med nystartat företag

Alla småföretagare har varit där, precis i början på sin resa. Det innebär ofta att kassan inte är full, att mycket tid går åt att söka efter nya kunder och många utgifter. Samtidigt som det ibland kan saknas pengar på kontot så är det mycket administration som ska hinnas med innan nästa möjlighet kan fångas.

Som nystartat företag är det många roller som ska fyllas av samma personer. Du får ibland ta på dig säljar-hatten för att 15 minuter senare skapa fakturor i ditt faktureringsprogram. Då och då kan du dessutom behöva ringa och påminna dina kunder att betala fakturan du skickat. I värsta fall behöver du även skicka fakturan till inkasso för att få betalt, med risken att din relation med kunden kommer i kläm.


För dig som växer så det knakar

När du som småföretagare varit igång ett tag så börjar affärerna förhoppningsvis rulla in. Du har vind i seglen och glad för det. Samtidigt som möjligheter finns så kan det även leda till ett par bekymmer. Det kan vara att dina kunder vill få leverans av sina varor, men kräver lång tid på sig att betala. Det gör att trots att du har många kundfordringar så saknas ibland pengar på kontot. Det gör i sin tur att din tillväxt kan stanna av eftersom du inte kan köpa in nya varor till lagret eller göra den satsning som krävs för att utveckla dina tjänster.

När du växer behöver du "vara ute på fältet" och möta efterfrågan. Samtidigt är det ofta du som småföretagare som både får bära "säljar-hatten" och vara den som kontrollerar att dina kunder betalar i tid. I det läget är det kanske inte pengar som är ditt problem utan att din administration tar för lång tid. Kanske saknas tiden helt, så du missar att skicka en påminnelse till din kund om betalningen dröjer?

 

Kom igång med Visma Betalt Direkt

Vill du kunna få Betalt Direkt för dina fakturor direkt i ditt fakturaflöde och dessutom minska din administration? I dagsläget erbjuder vi dig som småföretagare att få Betalt Direkt för dina fakturor i Visma eEkonomi. Har du påbörjat en registrering och vill slutföra den?

Använder du inte Visma eEkonomi idag för din fakturering? Inga problem. Besök Visma SPCS och köp Visma eEkonomi, det tar bara ett par minuter. För dig som redan fakturerar via Visma eEkonomi och vill komma igång med Visma Betalt Direkt hittar tjänsten under Appar och Tillval.

Vad behöver du?

Alla behöver olika saker vid olika tillfällen. Det kan variera mellan om du är nystartat företag eller ett företag som funnits ett tag, men även från vilken dag i månaden det är. Det är en del av charmen med småföretagande, det är mycket som händer hela tiden.

Vad behöver du just nu?