Betalt Direkt-logotype

Småföretagare

Finansiella tjänster som förverkligar ditt småföretagande

Din kund är viktig

För dig som småföretagare är dina kunder jätteviktiga. Oavsett om du har ett par eller massvis med kunder så behövs en god kundrelation.

Vad innebär en god kundrelation?

Att en god kundrelation innebär trevliga samtal och tillit anser nog alla. Men det finns mer än så som definierar en god kundrelation i våra ögon. Det innebär bland annat att du som småföretagare kan lita på att du får betalt för det arbete du gör och att du även i framtiden får göra din grej. Utan dina kunder är inte det möjligt, därför är en god kundrelation så viktig.

Vi hjälper dig

Visma Finance har som målsättning att i varje läge kunna förverkliga småföretagandet. Det innebär för oss att leverera så bra finansiella tjänster som möjligt för dig som kund, men även att hjälpa dig i ditt övriga småföretagande.

Genom att sälja dina fakturor i Visma eEkonomi så kan du även säkra upp en fortsatt god relation till dina kunder. Ibland vill du kanske sälja en faktura för att du är osäker på om du kommer få betalt, men ibland säljer du den av helt andra anledningar - likt att minska din administration. Oavsett anledning vill vi på Visma Finance kunna hjälpa dig med dina kundrelationer.


  • Vi skickar fakturan på det sätt som passar din kund
    Om din kund kan ta emot e-faktura så kommer vi leverera fakturan på det sättet, medan om din kund hellre får fakturan via posten så löser vi det.
  • Skulle din kund inte betala i tid så sköter vi det snyggt
    Vi förstår att din kund är viktig för dig och du är viktig för oss på Visma Finance. Därför jobbar vi alltid för att din kund ska få en god upplevelse.
  • Fri fakturasupport för din kund
    Om din kund har frågor om fakturan, likt vilka Visma Finance är eller vart kunden ska betala så har vi en helt egen support för detta. Det gör att din kund snabbt kan få svar på frågor och du som småföretagare kan fokusera på din verksamhet.


Säkerställ en god kundrelation

Med Visma Betalt Direkt vet du att dina kunder får en bra upplevelse när du säljer dina fakturor

Läs mer om Visma Betalt Direkt

Oavsett vad är dina kunder i trygga händer

Skulle någon av dina kunder inte betala sin faktura så behöver du inte vara rädd att vi agerar hårt och skadar relationen mellan dig och din kund. Vår inkasso hanteras inom Visma vilket gör att vi kan säkerställa att allt går rätt till. 98 % av de kunder som hamnat hos vår inkasso är nöjda med upplevelsen.

Så du kan vara säker att dina kunder är i trygga händer.