Betalt Direkt-logotype

Småföretagare

Finansiella tjänster som förverkligar ditt småföretagande

Sälj din faktura i Visma eEkonomi

Du som småföretagare har valt att bli just småföretagare av en anledning. Kanske till och med flera. Det kan vara friheten att få göra din egen grej eller något helt annat. Det vi vet är att du inte valde att bli småföretagare för att behöva oroa dig för att få betalt.

Genom att sälja din faktura kan du få Betalt Direkt för de varor eller tjänster som du levererat. Det innebär att du får betalt lika snabbt som om din kund betalar dig direkt.

Bra anledningar att sälja fakturor

Det finns flera bra anledningar till att sälja sina fakturor. Behöver du ytterligare pengar i kassan men inte vill ta lån så är Visma Betalt Direkt en bra tjänst. Du säljer enstaka fakturor, vilket gör att du väljer själv när du vill sälja fakturor eller inte.

Hur funkar det?

Du gör precis som vanligt i Visma eEkonomi. Du trycker på "skapa faktura" och börjar fylla i vem din kund är, förfallodag och resterande delar av fakturan. Nu händer något - du får ett erbjudande om att sälja din faktura.

I samma stund som du skapar fakturan så börjar vi bedöma fakturans innehåll: din kund, vad fakturan innehåller, fakturabelopp och förfallodag. Det gör att du inte behöver vänta på att ansöka för att sälja din faktura, utan vi ger dig ett erbjudande anpassat efter din dagsaktuella bokföring och fakturering. För dig återstår att klicka i rutan för att sälja fakturan. Sen är pengarna på väg!


Få pengarna på kontot nästa bankdag

Med den finansiella tjänsten Visma Betalt Direkt får du snabbare pengarna på kontot.

Sälj dina fakturor i Visma eEkonomi