Support

Så du kan fokusera på ditt småföretagande

Välkommen!

Det finns alltid lägen när man har frågor. Det är en del av allas vardag, så även för dig som företagare. Vi på Visma Finance finns alltid här för dig, oavsett om det handlar om att kunna få Betalt Direkt eller när du behöver support.

Vad behöver du hjälp med?

Vem är du?

Support handlar inte alltid om att besvara en fråga, utan ibland kan det även vara att möta upp de behov som finns innan frågan hunnit ställas. Vi på Visma Finance vill kunna anpassa allt vi gör efter vem du är, oavsett om det är en finansiell tjänst eller en fråga till vår support.

Kom i kontakt med vår support

Vi strävar alltid efter att ge dig en så bra support som möjligt. Det innebär även att vi försöker besvara på eventuella frågor redan innan du hunnit ställa dem. Trots det så vet vi om att det inte alltid går att få svar på allt via en skriven hjälp. Vi kanske till och med missat att besvara en viktig fråga för dig.

Vill du prata med någon i vår support för Visma eEkonomi eller Administration?

Vi finns för dig såväl via chatt som telefon. Kanske kan vår chatt-robot Vera hjälpa dig? Du kan nå oss här. Du kommer komma i kontakt med vår support för Visma eEkonomi och Visma Administration, allt för att få en så bra och effektiv hjälp som möjligt.

Har du frågor om en faktura du fått från Visma Finance?

Har du fått en faktura från oss? Du kan dels läsa varför här. Har du ytterligare frågor så hör gärna av dig via telefon 0771 - 100 701 eller maila oss till faktura@vismafinance.se