Support

Så du kan fokusera på ditt småföretagande

Vad är Betala Senare?

Visma Betala Senare är en tjänst från Visma Finance som möjliggör för dig som mottagit en faktura att skjuta på betalningen. Det gör du genom att flytta fakturans förfallodag till en fast avgift. Läs mer om tjänsten och kom igång här.

Hur gör jag för att flytta fakturans förfallodag 30 dagar?

Det finns flera olika sätt att flytta fakturans förfallodag. Du kan välja att klicka här. Du kan även välja att skicka ett mail direkt till betala@vismafinance.se där du uppger din fakturas fem sista siffror i OCR-numret följt av "30 dagar".

Exempel på hur mailet kan se ut: 10010 30 dagar

Hur gör jag för att flytta fakturans förfallodag 60 dagar?

Du kan välja att flytta fakturans förfallodag direkt från vår hemsida via att klicka här. Du kan även skicka ett mail till betala@vismafinance.se och skriva fakturans fem sista siffror i OCR-numret följt av "60 dagar".

Exempel på hur mailet kan se ut: 10010 60 dagar

Vad kostar det att flytta förfallodag?

Att flytta fakturans förfallodag med 30 dagar kostar 1.5 % av fakturans totalbelopp, medan du betalar 3 % för att flytta fakturans förfallodag med 60 dagar.

Kan jag flytta på förfallodagen?

Ja, om du fått ett erbjudande om att flytta förfallodag. Det spelar ingen roll om du är kund till Visma idag, eller använder ett annat bokföringsprogram likt Fortnox eller Speedledger. Tjänsten är oberoende av vilket program ditt företag bokför eller fakturerar i.

Tips: Om du fakturerar i Visma eEkonomi kan du sälja dina fakturor och få Betalt Direkt.

Betala din faktura senare!

Få bättre kontroll över ditt kassaflöde och betala fakturan när det passar dig.

Flytta förfallodag på min faktura

Vad händer om jag inte betalar fakturan på den nya förfallodagen?

Skulle du inte betala din faktura på dess nya förfallodag så kommer ränta utgå från fakturans ursprungliga förfallodag. Om du märker att du inte kan betala din faktura i tid, hör av dig så hittar vi en bra lösning.