Support

Så du kan fokusera på ditt småföretagande

Har du fått en faktura?

Du undrar säkert vilka Visma Finance är och varför du fått en faktura. Vi ska göra vårt bästa för att reda ut eventuella frågetecken. Likt du kunde läsa på din faktura så är fakturan överlåten till oss för att effektivisera faktureringen och få bokföringen automatiserad.

Om du också vill minska din administration och få Betalt Direkt för fakturan så kan du läsa mer om tjänsten här.

Vilka är Visma Finance?

Vi är ett nystartat företag inom Visma-koncernen som erbjuder finansiering till småföretagare. Du kan läsa mer om oss här.

Varför har jag fått en faktura från Visma Finance?

Du har en leverantör som valt att direkt i sitt bokföringsprogram sälja sin faktura till oss för att effektivisera sin fakturering och automatisera bokföringen. Fakturans innehåll och pris är detsamma som du kommit överens om med din leverantör.

Kan jag sälja mina fakturor?

Det går att sälja fakturor för att effektivisera sin faktureringsprocess och öka företagets likviditet. Sälj enstaka fakturor för vid tillfälligt behov eller överlåt alla fakturor till Visma för en komplett faktureringslösning.

Läs om att sälja fakturor

Hur gör jag om jag tappat bort fakturan?

Sånt som händer, bra att du uppmärksammat det! Kontakta vår support via telefonnummer 0771 - 100 701 så skickar vi dig en fakturakopia.

Hur gör jag om jag betalat till min leverantör istället för till Visma Finance?

Fakturan behöver betalas till oss, antingen av dig eller din leverantör. Kontakta din leverantör för att förklara vad som hänt. Behöver du någon hjälp med fakturakopia eller andra frågor, tveka inte att höra av dig!

Hur gör jag om jag betalt in fel belopp på fakturan?

Inga problem, hör av dig till vår support så hjälper vi dig!

Vad gör jag om det är fel på fakturan?

Det är viktigt att fakturans innehåll är detsamma som du och din leverantör kommit överens om. Vi har fått fakturan överlåten med förutsättningarna att fakturans innehåll stämmer. Därför uppmuntrar vi att du först och främst kontaktar din leverantör om det finns frågetecken kring fakturan och leveransen som fakturan avser.

Finns det fel på själva fakturan, likt att betalningsuppgifterna inte stämmer, vänligen hör av dig till vår fakturasupport på 0771 - 100 701. Reklamation behöver göras innan fakturans förfallodatum.

 Har du ytterligare frågor om en faktura från Visma Finance?

Vänligen hör av dig till vår support via telefon så hjälper vi dig! Kom i kontakt med vår kundtjänst för fakturor via telefon 0771 - 100 701 eller maila oss på faktura@vismafinance.se.

Vår kundtjänst för fakturor har öppet mellan klockan 08.00 - 16.00 på vardagar.

 

Vill du få hjälp med finansiering direkt i ditt bokföringsprogram?

Sälj dina fakturor till Visma

Hittade du svar på din fråga?

Vi vill göra vår supportsida så bra som möjligt för dig som kund. Hittade du svar på din fråga? Om inte, hör gärna av dig och beskriv ditt problem eller fråga så ska vi komplettera vår supportsida så fort vi kan.