Support

Så du kan fokusera på ditt småföretagande

Säkerhet och regelefterlevnad

Som en del av Europas ledande och största leverantör inom molntjänster så finns säkerhet i vårt DNA på Visma Finance.  Vi jobbar ständigt för att du som kund till Visma ska känna trygghet och fortsatt ge oss förtroendet att behandla din data.

Vi värnar om din integritet. Integritet och att din användardata är just din är viktigt för oss. Därför har vi inom Visma säkerhetsteam som ständigt jobbar med att förbättra säkerheten och bevaka omvärldens förändringar och de utmaningar som kan finnas. Visma är ISO-certifierade inom IT-säkerhet, vilket vi är väldigt stolta över. Det visar på att vi håller högsta tänkbara standard sett till vår säkerhet och de processer som finns. Du kan läsa mer om vår ISO-certifiering och hur Visma jobbar med riskhantering och interna kontroller här.

Finansiellt institut

Visma Finance är ett finansiellt institut registrerade hos Finansinspektionen. Det innebär att Visma Finance har tillstånd från Finansinspektionen att bedriva finansiell verksamhet och att Finansinspektionen årligen kontrollerar att Visma Finance AB uppfyller de krav som finns. 

Du kan läsa mer om Finansinspektionen här.

Här hittar du ytterligare information om hur vi hanterar din data och villlkor